ДНІПРОВСЬКА ГІМНАЗІЯ № 116 ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





News

News: 178
Apr 25, 2024

День Цивільного Захисту

25.04.2024 День Цивільного захисту в освітньому закладі. Із учнями 5-9 класів класні керівники обговорили теми: Надзвичайна ситуація; Дії у разі сигналу тривоги «Повітряна тривога»; Мапа розташування захисних споруд та укриття; Правила при проведенні евакуації з небезпечної зони; Правила при виявленні вибухонебезпечного пристрою; Що робити у випадку загрози виникнення хімічної небезпеки; Як діяти у разі радіоактивного зараження; Як діяти у разі виникнення пожежі.
Apr 25, 2024

День Цивільного захисту

25.04.2024 День Цивільного захисту в освітньому закладі. Із учнями 1-5 класів класні керівники обговорили теми: Надзвичайна ситуація; Дії у разі сигналу тривоги «Повітряна тривога»; Мапа розташування захисних споруд та укриття; Правила при проведенні евакуації з небезпечної зони; Правила при виявленні вибухонебезпечного пристрою. Обговорили онлайн-презентацію «Дітям про НС», відео «Пес Патрон про повітряну тривогу», відеоурок «Урок з мінної безпеки», виготовлення малюнків «Мінна безпека»
Apr 16, 2024

«Міста Героїв. Перемоги України у війні»

В освітньому закладі були проведені уроки спілкування «Міста Героїв. Перемоги України у війні», присвячених звільненню населених пунктів різних регіонів нашої держави від російської окупації.
Apr 10, 2024

Всеукраїнська шкільна ліга "Пліч-о-пліч"

Змагання з баскетболу 10.04.2024.
Apr 9, 2024

Відкритий урок з історії

Вчитель історії Кучеренко Т.В. з учнями 7-9 класів провів урок-гру "Внутрішня колонізація середньовічної Європи" та "Феодальна роздробленість Київської Русі"
Apr 8, 2024

Дніпро. Штурм. Здоров'я

З нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров'я, здобувачі освіти залучилися до єдиної розминки "Дніпро. Штурм. Здоров'я". Учні 2 класу виготовили фігурки своїми руками з пластиліну до Дня Здоров'я
Apr 5, 2024

Дніпро. Штурм. Здоров'я

З нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров'я, здобувачі освіти залучилися до єдиної розминки "Дніпро. Штурм. Здоров'я"
Apr 2, 2024

Запобігання кібербулінгу!

З метою протидії кібербулінгу та попередження будь-яким проявам насильства в освітньому закладі учні 4 класу переглянули відеоролик "Кібербулінг. Як перестати бути жертвою", з учнями 8 класу перегляд відео з обговоренням "Види кібербулінгу", з учнями 6 та 7 класу "Як боротися з булінгом".
Apr 1, 2024

"Стоп булінг"

Із учнями класні керівники провели виховні години «Стоп булінг». Метою заходу було вироблення у дітей небайдужості до проблеми булінгу, навчитися розв’язувати конфліктні ситуації
Mar 29, 2024

Відвідування СДЮСШОР з кінного спорту

З метою залучення та популяризації Комунального позашкільного навчального закладу "Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з кінного спорту" Дніпровської міської ради, учасники освітнього процесу відвідали заклад, де ознайомились з основами догляду за конями та їздою верхи.